keuze voor glasvezel

Beste buren!

Delta Netwerk wil graag glasvezel aanleggen in het Naarderbos. Inmiddels is er een campagne gestart en hebben jullie allemaal een brief en de glasvezelkrant ontvangen met meer informatie.

Als je vóór 24 november een abonnement afsluit bespaar je €650,- voor de aanleg van glasvezel naar je meterkast. Dit zijn de kosten als je je later bedenkt en alsnog glasvezel wilt nadat de werkzaamheden zijn afgerond.

Het leuke is dat wij, Vereniging Naarderbos, in aanmerking komen voor een leuke actie. Voor elk afgesloten contract in onze buurt, stort Delta Netwerk €25,- privé, maar ook nog eens €50,- voor de Verenging Naarderbos. We mogen zelf bepalen waar we het geld aan besteden.

Belangrijk! Deze actie geldt tot 24 november én alleen als je abonnement afsluit via onderstaande link! Je kunt kiezen uit 2 aanbieders:

Abonnement bij Delta: http://aklam.io/rZvFuS

Abonnement bij Caiway: http://aklam.io/7pJD8R

Voor meer informatie over deze aanbieders kun je kijken op de website van Delta Glasvezel (https://www.deltanetwerk.nl) of naar het tijdelijke servicepunt op de Cattenhagestraat in Naarden-Vesting.

Let op, dit is niet verplicht. Het staat vrij om te kiezen voor glasvezel.
Op het moment dat 20% van de inwoners van Gooise Meren zich aanmeld voor de aanleg van Glasvezel zal het er komen.

Groet namens het bestuur Vereniging Naarderbos

Vereniging Naarderbos